Rólunk

Közel négy évtizede indítottuk vállalkozásunkat. Eleinte csak hímzéssel foglalkoztunk, de ahogy múltak az évek, és a technikai fejlődéssel együtt a növekvő vásárlói igényeknek eleget téve, egyre több technikát vonultattunk fel partnereink számára, a szitanyomástól a különféle emblémázási megoldásokig.

Partnereink már nem csak pólókat, ingeket vásárolnak tőlünk, hanem komplett uniformis garnitúrákat, munkaruhákat, céges ajándéktárgyakat. Nagyon sok megrendelőnk a precizitásunk és a gyorsaságunk miatt vásárol tőlünk újra meg újra, a munkánk minőségéről nem is beszélve. Cégünk elsősorban a KKV szektorban található cégeket szolgálja ki, de természetesen vállaljuk nagyvállalatok, multi cégek, egyesületek, szervezetek ruházatának cégesítését, egyediesítését és részükre céges ajándékok elkészítését is.

Hosszú évtizedek alatt kialakult partnerkapcsolataink a biztosítéka cégünk megbízható, jó működésének. Mi nem árulunk zsákbamacskát, azaz a kiajánlott terméket, a kiajánlott áron, a lehető legjobb minőségben szállítjuk a vállalt határidőre, vásárlóink általános megelégedésére.

Amennyiben ön már régi ügyfelünk, úgy a továbbiakban is a megszokott minőséget garantáljuk önnek, amennyiben ön még nem ügyfelünk, kérjük keressen meg bennünket és tegyen próbára! Nem fogja megbánni!


Sebestyén Sándor
ügyvezető igazgató

A világ legjobb természetfotósa is nálunk hímeztet
A világ legjobb természetfotósa is nálunk hímeztet

Legfrissebb hírek

2020.08.19.

Tisztelt megrendelőink!

Webboltunkban augusztus 20 - 23 között karbantartást végzünk
2020.03.13.

Tisztelt vásárlóink!

Amennyiben szájmaszkot, gumikesztyűt valamint védőoverált rendelnének nálunk, kérjük ne utaljanak mindaddig, amíg a kollégáink e-mailben vissza nem igazolják a rendelésüket.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Sebi Művek Webáruház